TOEMAATJE
Ter gelegenheid van de lancering van het verzamelalbum "Serjeuze liekes" is, exlusief op deze website, een recente video-opname te bekijken van "Is da na Kerstmis?", een typisch eigenzinnige Strangerskijk op de huidige kerstbeleving en waar het eigenlijk voor zou moeten staan.


 

Serjeuze Strangers zingen
Serjeuze liekes

8 december 2011

De Strangers zijn natuurlijk gekend omwille van hun "plezante nummerkes", maar ze maakten er een erezaak van om jaarlijks een "serjeus lieke" te maken. Misschien minder gekend, maar zeker niet minder gewaardeerd! Het verzamelalbum van Alex uit de jaren '80 "Helemaal alleen, op z'n eentje", werd een waar collectorsitem.
Intussen zijn er nieuwe liedjes verschenen, wat Bis-Art op het idee bracht om een nieuw verzamelalbum uit te brengen.
Op 1 CD zijn 21 nummers verzameld waarin ernstige Strangers op meesterlijke wijze diverse emotionele facetten rond persoonlijke en maarschappelijke facetten bezingen. Van "Achter de gesloten deur" (huwelijksperikelen) tot "De gastarbeider" (het migrantenprobleem uit de jaren '70) en "Pol" (het verlies van een te vroeg gestorven kameraad).

Sinds begin december verkrijgbaar in de winkelrekken!

Realisatie: Luc Eeckhout - René Van Camp
(P) & © Digimode Entertainment Ltd.
Met dank aan: Strengholt, Rainbow, Den Moor
Distributie: Music Products B.V.

 

Nu te koop voor
99,99 €

\\ Download hier de flyer

>> Bestel de box op www.eci.be.

eci.be en DeStrangers.org presenteren:
DE HERUITGAVE VAN DE CD-BOX

"AL ONS LIEKES"

7 oktober 2011

Het uitbrengen van het volledige oeuvre van De Strangers op CD, verzameld in een mooie CD-box, was een groot succes in 2005. De box verscheen toen in een beperkte, genummerde oplage, waardoor niet aan de vraag kon worden voldaan.

Daarom brengt eci.be de CD-box "Al ons liekes" opnieuw uit, in een beperkte oplage, aan een lagere prijs dan in 2005.

BESCHRIJVING OP DE WEBSITE ECI.BE:
Eindelijk opnieuw verkrijgbaar, het verzamelde werk van De Strangers! In deze box zijn op 20 CD’s het volledige oeu vre verzameld van de popu laire Antwerpse muziekgroep. 425 'liekes' op 10 dubbel CD’S! De box verschijnt opnieuw in een beperkte oplage. Een unieke verzameling die meer dan 28 uur luisterplezier biedt! Deel 1 t/m 19 zijn al hun elpees digitaal omgezet op cd, deel 20 is een extra cd met 30 liekes in proper Nederlands. Inclusief 31 bonustracks, zeldzame opnamen, speciale mixen en tien tekstboekjes met bijzondere foto's en anekdotes. Sinjorentram - 'n Paljaske van ne vent - Casatchok - Amaiamai - Wilde of wilde ni - De gastarbeider - De warrekvraa - Schele Vanderlinde - Den dopper - 't Strand van St-Anneke - e.a. 28 uur.

Voor meer informatie en om te bestellen, ga naar www.eci.be.


 

Opgericht in 1952 door Gust Torfs, Alex Boeye, Pol Bollansee en John De Wilde, kameraden uit de Antwerpse wijk "het Kiel", brachten De Strangers in 1958 hun eerste plaat uit, in het Algemeen Nederlands. Het echte succes kwam in de jaren '60 wanneer ze Antwerpse humoristische covers brachten van bekende hits. In 1965 vierden ze reeds hun 1000ste optreden en in 1967 ontvingen ze een gouden plaat voor een totaal van 100 000 verkochte platen.

   
 
   
 

"De Strangorianen" verzameld in DVD-box
26 januari 2011

Twintig jaar nadat De Strangers in de huid kropen van enkele paters die allerlei avonturen beleefden nadat ze verlost waren van hun zwijgplicht, brengt VTM alle dertien afleveringen van de humoristische reeks "De Strangorianen" uit op twee DVD's.

   
 

Nieuwe folder over 10 jaar layout van de site
12 september 2011

Ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van DeStrangers.org werd een overzicht opgesteld van de layout van de website. Dit overzicht is nu gebundeld in een folder die gratis wordt uitgegeven door DeStrangers.org.
\\ Download de folder hier

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Eindredactie: René Van Camp
Redactie: Valeria Van Camp
Scripting: SLN
Layout:

Copyright © 1999-2012 De Strangers.org
Alle rechten voorbehouden

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Home | Historiek | Discografie | Documentaire | Media